HTML

Virág Mánia

Virágok gondozása, a legszebb virágfajták, azaz Virág Mánia!

Friss topikok

  • harmatcsepp waldorf óvoda: @edit1112: Kedves Edit, a blogom itt megtekinthető: www.tartositottviragok.blogger.hu Ha bármi kér... (2011.04.25. 20:20) Tartósított virágok

Linkblog

Archívum

Tartósított virágok

2010.02.10. 16:18 Virág Mániás

Üdvözlök mindenkit Virágos Blogomban! Az első cikk a tartósított virágokról fog szólni, amely egy igen hasznos és pénztárcakímélő típusa a virágoknak.

Tartósított virágokMielőtt azt gondolnátok, hogy ezek csupán művirágok, akkor előre tisztázzuk, hogy ezek élő, valódi virágok. A tartósított virágok tartósságukat onnan nyerik, hogy a virág saját nedvességtartalmát glicerin alapú folyadékkal helyetesítik. Ez a csodalötty segíti a virágokat abban, hogy az megtarthassa eredeti élénk színét, ruganyosságát, selymes tapintását és természetességét. Mielőtt megijednének a kedves olvasók, a glicerinből készült folyadék nem mérgező anyag, mint látjuk jót tesz a virággal, megnöveli az élettartamát és szebbé varázsolja a kinézetét, aminek gyakorlatilag minden ember örülne a világon :)
Azokat a virágokat, amelyeket ilyen glicerinlöttyel kezelnek 4-5 év után is eredeti színűket adják vissza, valamint még 10-15 év után is gyönyörű látványt képesek nyújtani!

A tartósított virágok különösen jól jöhetnek egy menyasszonyi csokor esetén, vagy ballagás esetén, hogy örökre gyönyörködni lehessen bennük! Ezek a virágok azonban nem annyira olcsók, tényleg csak különlegesebb alkalmakra érdemes beszerezni ilyen típusú virágot.

3 komment

Címkék: ünnep glicerin virág növény tartósított virág

A bejegyzés trackback címe:

https://viragmania.blog.hu/api/trackback/id/tr521746776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

goldissimo 2010.02.20. 15:56:32

Igen a tartósított virágokból nagyon sokféle gyönyörű kompozíciót, csokrot, virágajándékot lehet alkotni! Igényes és különleges ajándék lehet!Örülök hogy tetszik a fotó! Nem emlékszem hogy elkérted volna! Pedig csak kérni kell! Goldissimo Kft - www.tartositottviragok.hu

edit1112 2011.03.29. 14:01:29

Keskenyné Birkás Gabriella blogját kerestem, de csak ezt találtam. Szerinetem a blogger csupán téged és a termékeidet népszerűsíti.
más:
Virágtermelő családól származom és nekünk is a vágott virág tartósítása az egyik fontos megoldandó kérdés.Merthogy februártól május végéig van virág a többi időszakot inkább vegetációnak nevezném...
Kérdésem a következő: Goldissimo (www.goldissimo.hu/goldissimo-tartositott-rozsak-novenyek-diszfak )csupán a forgalmazással foglalkozik vagy esetleg az eljárásban is kiveszi a részét?

harmatcsepp waldorf óvoda 2011.04.25. 20:20:32

@edit1112: Kedves Edit,
a blogom itt megtekinthető: www.tartositottviragok.blogger.hu
Ha bármi kérdésed van és segíthetek a vegetációs időszakban bármiben is itt elérsz:
www.tartositottviragok.hu/index.php?show=187
Nagyon szívesen állok rendelkezésedre.
Üdv: Keskenyné Birkás Gabriella - Goldissimo Kft.
süti beállítások módosítása